Részletek a foglalkozásról

Nívódíjas múzeumpedagógiai foglalkozás

Nívódíjas múzeumpedagógiai foglalkozás

A Szennai Skanzen farsang időszakában különleges múzeumpedagógiai foglakozásokkal várja a gyermekcsoprotokat. Megelevenednek Somogy megye jellegzetes farsangi szokásai: medvetáncoltatás, zajkeltő eszközök készítése, farsangi finomságok, mese tánccal, zenével és jelmezekkel.

 

Milyen önkéntes lehetőségek vannak diákként?

Diák önkéntes program

Diák önkéntes program

Kötelező diák önkéntes tevékenység? A Skanzenben mindez élménnyel és hasznos tudással párosul. A Skanzen Önkéntes programja keretében a diákok ezer meg egy helyszínen kapcsolódnak be a Múzeum életébe. Legyen szó restaurálásról, kertészkedésről, kutatói munkáról, de akár a rendezvények háttérmunkájában való részvételről.
 

Diákélmények a Skanzenben

Élmények a Skanzenben

Élmények a Skanzenben

Milyen is egy múzeumpedagógiai foglalkozás a Skanzenben? Hogyan érzik magukat a diákok? Ráhel, János, Jákob és a színésznő foglakozásunkon az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskola diákjai jártak, akik összefoglalták élményeiket.
 

Részletek

Most érdemes egy napra több foglalkozást rendelni!

Most érdemes egy napra több foglalkozást rendelni!

Sok kicsi sokra megy alapon azon osztályok vagy csoportok részére, akik az adott napon több programon is részt vesznek, a második és harmadik, vagy az olcsóbb foglalkozás árából -20 %-os kedvezményt biztosítunk.
Így két legyet üt egy csapásra, hiszen aki foglalkozást rendel, annak a belépőjegyét is elengedjük.

Műhelyeink

Tanfolyamok felnőtteknek

Tanfolyamok felnőtteknek

Örökség Műhelyeinkben ma is használható tudást osztunk meg az érdeklődőkkel. Felnőttek számára kidolgozott tanfolymaink új tudás elsajátításásra adnak lehetőséget. Ezúttal muzeológusaink, mestereink segítségével házi praktikákat, parasztházak karbantartását, kemenceépítést, gyógy- és festőnövények felhasználását, a fazekasság és a nemezelés technikáit sajátítják el a résztvevők.

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>