Bővebb információ

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Egy rendezvény minőségét, nem csak azok tartalma, hanem a rendezvény helyszíne is befolyásolja! Fontos Önnek, hogy cégét, munkatársait, partnereit, barátait, családját egy igazán különleges, mégis bensőséges, baráti helyszínen lássa vendégül? Nem mindennapi programokon vehessenek részt? ….., ha igen, akkor igazán jó helyen jár!
 

Részletek

Konferenciák, tréningek

Konferenciák, tréningek

Az első kettőt mi biztosítjuk, a harmadikat Önre bízzuk. A tréningek, konferenciák, céges rendezvények minőségét nem csak azok tartalma, hanem a rendezvény helyszíne is meghatározza. Ha a résztvevők elégedettek a rendezvény helyszínével, a kiszolgálással, akkor nem csupán a tartalomra emlékeznek, hanem egy kellemes élménnyel gazdagabban térnek haza.

Részletek

Jászárokszállási Fogadó

Jászárokszállási Fogadó

A fogadó 18. század elején épült, barokk stílusú épülete 1828-tól postakocsi- és lóváltó állomás volt. Akkoriban "Csárdás ház és postakocsi állomás" néven emlegették.

A tökételes helyszín

Esküvőhelyszín

Esküvőhelyszín

Az egyházi esküvő felszentelt templomainkban zajlik, a polgári szertartáshoz pedig a múzeum árnyas ligetei, udvarai adnak romantikus hátteret.
 

Részletek

Turisztikai programok

Turisztikai programok

A Skanzenben működő Jászárokszállási Fogadó szakácsmesterének irányításával vendégeink megismerik és kipróbálják a gulyásleves főzés fogásait.

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>