Jó hallgatózást!

Skanzen Rádió

Skanzen Rádió

Ismét szól a Skanzen Rádió! Online rádióadásaink, podcastjaink hónapról hónapra újabb témákat dolgoznak fel. A rövid műsorok a néphagyományok, vidéki élet, ünnepek és a Skanzen tudás egy-egy részletét mutatják be izgalmas intrejúkkal, információkkal kiegészítve. Hallgasson bele adásunkba, ha például érdekli miként is jelent meg a rádiózás vidéken.

Még több az épületről

Bárány örökbefogadás

Bárány örökbefogadás

Ismeri a merinót vagy a cigáját? Szereti az állatokat? Itt a lehetőség, hogy jobban megismerje őket! Skanzen bárány örökbefogadási programunk keretében 15 bárány lel örökbefogadóra, aki az év során három alkalommal látogathatja meg ingyen általa elnevezett kedvencét.

Én is pályázok!

Pályázz velünk!

Pályázz velünk!

2014-ben "Juh-héj!" címmel  hirdetjük meg alkotónapi pályázatunkat. A gyerekek és fiatalok mellett nyugdíjasok is bemutathatják május 1-jén, az Alkotónapon, milyen szellemi és tárgyi örökséget őriznek a juhtartással vagy a pásztorkodással kapcsolatban. A diákok most is alkotásba önthetik olvasmányaikat vagy személyes élményeiket, sőt hangszert ragadhatnak vagy táncra is perdülhetnek.

Megnézem a programokat

Programok 2014-ben

Programok 2014-ben

Idei programjaink megannyi élménnyel várják a család apraja-nagyját új és megszokott események során. Március 15-i nemzeti ünnepünk megemlékezését követően április 1-jétől a hét hat napján várjuk látogatóinkat. S, hogy mit tartogat az idei év? Látogasson el hozzánk!

Én is teszek egy kört!

Futóbérlet a Skanzenbe!

Futóbérlet a Skanzenbe!

A múzeum tájegységei között kanyargó aszfaltút páratlan lehetőséget biztosít a futás szerelmeseinek. 2014. április 1-től október 31-ig érvényes Futóbérlet megváltásával idén is lehetőséget kínálunk az egészséges életmódot folytató látogatóinknak, hogy ebben a páratlan természeti környezetben hódolhassanak szenvedélyüknek.

Átkukkantok

Öko-tudástár

Öko-tudástár

Keresgéljen képek, receptek, ötletek között online Öko-tudástárunkban, a www.skanzen.hu/oko oldalon! Öko programsorozatunkban a kerttől a gardróbig, a víztől a "szemétig" végigjártuk a fenntartható életmód minden elemét. Az így összegyűjtött tudást 14 témában bemutatjuk öko honlapon.

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>