Sajtóközlemények

Első kézből információ

Első kézből információ

Aktuális és informatív anyagok a Skanzenről. Kollégáink könnyen elérhetővé teszik a Múzeummal kapcsolatos információkat. Akutális eseményekről, programokról, rendezvényekről sajtóközlemény formájában is tájékoztatjuk az újságírókat.

Kapcsolat

Csatlakozzonn hozzánk!

Csatlakozzonn hozzánk!

Nálunk mindig történik valami. Szeretnéd az aktuális, friss információkat első kézből, rögtön elérni? Csatlakozz sajtólistánkhoz, és házhoz szállítjuk a híreket.

Belelapozok

Mi újság a Skanzen háza táján?

Mi újság a Skanzen háza táján?

Legújabb Skanzen Hírlapunk a Hagyományos tudás a fenntartható életmódért projekt keretében jelent meg. Az újság vezércikkében Rudolf Péterrel a Múzeumban forgatott Kossuth kifli filmje kapcsán beszélgettünk természetszeretetéről. De sorra kerül az élet valamennyi területén hasznostíható ökos tudás, melyet programjaink kínálnak látogatóinknak.
 

belehallgatok

Hangzunk

Hangzunk

Ha lemaradt egy programunkról, elszalasztott egy mestert, vagy többet szeretne megtudni a Múzeum kiállításairól, akkor kapcsolódjon ránk! A magyar múzeumi közegben egyedülló módon rövid rádiós műsorban adunk még több információt a Skanzenről. Podcastjainkba bármikor belehallgathat és le is töltheti azokat.

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>