Sajtóközlemények

Első kézből információ

Első kézből információ

Aktuális és informatív anyagok a Skanzenről. Kollégáink könnyen elérhetővé teszik a Múzeummal kapcsolatos információkat. Akutális eseményekről, programokról, rendezvényekről sajtóközlemény formájában is tájékoztatjuk az újságírókat.

Kapcsolat

Csatlakozzon hozzánk!

Csatlakozzon hozzánk!

Nálunk mindig történik valami. Szeretnéd az aktuális, friss információkat első kézből, rögtön elérni? Csatlakozz sajtólistánkhoz, és házhoz szállítjuk a híreket.

Belelapozok

Mi újság a Skanzen háza táján?

Mi újság a Skanzen háza táján?

Legújabb Skanzen Hírlapunk a Hagyományos tudás a fenntartható életmódért projekt keretében jelent meg. Az újság vezércikkében Rudolf Péterrel a Múzeumban forgatott Kossuth kifli filmje kapcsán beszélgettünk természetszeretetéről. De sorra kerül az élet valamennyi területén hasznostíható ökos tudás, melyet programjaink kínálnak látogatóinknak.
 

Jó hallgatózást!

Skanzen Rádió

Skanzen Rádió

Ismét szól a Skanzen Rádió! Online rádióadásaink, podcastjaink hónapról hónapra újabb témákat dolgoznak fel. A rövid műsorok a néphagyományok, vidéki élet, ünnepek és a Skanzen tudás egy-egy részletét mutatják be izgalmas intrejúkkal, információkkal kiegészítve. Hallgasson bele adásunkba, ha például érdekli miként is jelent meg a rádiózás vidéken.

Utolsó bejegyzések

13 éves koromban voltam a skanzenben, és most...

Vendégkönyv >>