Skanzen Ház - Pékség

Kóstolja meg a Skanzen hagyományos fatüzelésű pékműhelyében készült sós és édes péksüteményeket egy finom kávé mellett Szentendre belvárosában, a Skanzen Házban, a Skanzen Pékségben!
Szerző: 2015. szeptember 01.

Péktermékek egyenesen a Szentendrei Skanzenből! 

 

csigák_briós.jpg

 

A Skanzen Házban található péktermékeink, kenyereink a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén található pékségünkben nagy gondossággal készülnek, így nemcsak a múzeum látogatói kóstolhatják meg saját készítésű termékeinket.

 

Várjuk Önöket szeretettel Szentendre belvárosában, a Malom utca 2. szám alatt, ahol isteni kávékból és kiváló minőségű termékeinkből is (olajok, borok, Skanzen szappanok, házi tészák, lekvárok) válogathatnak a hozzánk betérők.

 

Cím: Szentendre, Malom utca 2.

Nyitvatartás: K-V: 08:00-15:00 (Hétfő szünnap) 

Tel.:  +36 30 947 0456

 

 skanzen ház kívül.jpg

 

Fizetés:

készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen

 

A házról:

A neves Vargha László építész nevét viselő Vargha-ház 2009-ben nemcsak külsejében újult meg, hanem funkciójában is. Így az új épület új nevet is kapott, a Skanzen-házat. A Skanzen-ház földszintjén egy hangulatos pékség található. Itt a múzeum területén működő Pékműhelyben készült termékek kaphatók. Ezáltal Szentendre szívében napról napra a vidék ízét kóstolhatják meg a természetes termékek kedvelői. Az ízletes sós és édes péksütemények és kenyerek mellett minőségi kávé és teakínálat várja az oda betérőket.

  

 

Skanzen-héz Skanzen Pékség pékáru péksütemény kávé Szentendre belváros


Kapcsolódó cikkek