Csodaceruza különszám a Skanzenről

Már kapható Portékaboltunkban a Csodaceruza gyerekmagazin skanzenes különszáma!
Szerző: Skanzen 2019. július 03.

skanzen_csodaceruza.jpg

 

Már múzeumi boltunkban is kapható a Csodaceruza SKANZEN különszáma, mely a nálunk található izgalmas helyszíneket mutatja be a gyerekek nyelvén.

 

A kiadó és a múzeum együttműködésének köszönhetően májusban megjelent különszámban érdekességeket, játékokat, színezőket, meséket, mondókákat, rejtvényeket, sőt, kivágni- és hajtogatnivalókat is találhatunk, melyeket gyönyörű, színes grafikákkal, rajzokkal illusztráltak a készítők.

 

Az elsősorban 5-10 éves korosztályt megszólító kiadvány ideális hosszú utazásra, nyaralásra, kellemes és hasznos időtöltés lehet a család fiatalabb és idősebb korosztályának egyaránt.

 

A Csodaceruza Magazin 17 éve működik, neves, kortárs írók és illusztrátorok részvételével. A lap célkitűzése a minőségi gyermekirodalom eljuttatása a gyerekekhez, egy színvonalas irodalmi és művészeti folyóirat szerkesztése. 

 

A magazin megvásárolható a Skanzen Portéka múzeumi boltunkban 650 Ft-os egységáron.

 

csodaceruza_skanzen.jpg

 

Skanzen Csodaceruza gyerekeknek kiadvány


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!
Tanulás

Heted7 Tábor 2019

Várjuk a 6-12 éves gyerekeket nyári napközis táborainkba, ahol a Skanzen egyedi lehetőségeit kihasználva tartalmas és szórakoztató időtöltést kínálunk.
Látogatás

Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Ismerkedés, párválasztás, esküvő - Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra.