Kattanj Ránk! Online programok

Népszerű családi élményhelyszínek összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programajánlat.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

kattanjrank_skanzen_2019.jpg

 

Négy helyszín, számtalan program, szórakozási lehetőség, kulturális és tudományos élmények akár 15% kedvezménnyel!

 

Hamarosan itt a vakáció, látogassatok el a Szentendrei Szabadtéri Múzeumba (szentendrei Skanzen), a Csodák Palotájába (CSoPa), a Vasúttörténeti Parkba és a Miniversumba a KATTANJ RÁNK! PROGRAM keretében.

 

Kihagyhatatlan ajánlatunkban a négy helyszín számtalan programot, szórakozási lehetőséget, kulturális és tudományos élményeket kínál MOST egy csomagban, akár 15% kedvezménnyel!

 

VEDD MEG EGYÜTT, FIZESS KEVESEBBET!

Abban az esetben, ha kínálatunkból 2 helyszínt választasz, a feltüntetett jegyárainkból 10%, ha 3 helyszínt választasz, 15% kedvezményt adunk. A megvásárolt belépőjegyek a megváltás napjától egészen 2019. december 31-ig használhatók fel az adott helyszín hivatalos nyitvatartási idejében.

 

Tovább a programcsomagokhoz >>


Kérjük, mielőtt elindultok beváltani a belépőjegyeteket, minden esetben tájékozódjatok a nyitvatartási időről és beváltási feltételekről a helyszínek weboldalain.

kattanj ránk programok kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Turisztikai programok

Szeretne kóstolót kapni Magyarországból? Ízletesen és élményszerűen mutatjuk be hazánk értékeit. Tekintse meg a szentendrei Skanzen turisztikai ajánlatait!
Látogatás

Skanzen Love Tour pároknak

Randizzatok a Skanzenben vagy éljétek át újra az ismerkedés pillanatait! Ismerkedés, párválasztás, esküvő - Önállóan játszható, pecsétgyűjtő túra.