Kattanj Ránk! Online programok

Népszerű családi élményhelyszínek összefogásából indult el a KATTANJ RÁNK! online programajánlat.
Szerző: Skanzen 2018. június 06.

kattanjrank_skanzen_2019.jpg

 

Négy helyszín, számtalan program, szórakozási lehetőség, kulturális és tudományos élmények akár 15% kedvezménnyel!

 

Hamarosan itt a vakáció, látogassatok el a Szentendrei Szabadtéri Múzeumba (szentendrei Skanzen), a Csodák Palotájába (CSoPa), a Vasúttörténeti Parkba és a Miniversumba a KATTANJ RÁNK! PROGRAM keretében.

 

Kihagyhatatlan ajánlatunkban a négy helyszín számtalan programot, szórakozási lehetőséget, kulturális és tudományos élményeket kínál MOST egy csomagban, akár 15% kedvezménnyel!

 

VEDD MEG EGYÜTT, FIZESS KEVESEBBET!

Abban az esetben, ha kínálatunkból 2 helyszínt választasz, a feltüntetett jegyárainkból 10%, ha 3 helyszínt választasz, 15% kedvezményt adunk. A megvásárolt belépőjegyek a megváltás napjától egészen 2019. december 31-ig használhatók fel az adott helyszín hivatalos nyitvatartási idejében.

 

Tovább a programcsomagokhoz >>


Kérjük, mielőtt elindultok beváltani a belépőjegyeteket, minden esetben tájékozódjatok a nyitvatartási időről és beváltási feltételekről a helyszínek weboldalain.

kattanj ránk programok kedvezmények kedvezmény családi kedvezmény családi kedvezmények gyerekeknek csopa csodák palotája vasúttörténeti park miniverzum minipolis veresegyházi medveotthon


Kapcsolódó cikkek
A Skanzen

Mutasd a maszkod!

A Skanzen szeretné a jövő számára megőrizni azokat a történeteket, amelyek ma történnek velünk. Ezért is szeretnénk dokumentálni az éppen mindennapi használatba kerülő...
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.