Rendezvényhelyszínek

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk.
Szerző: Skanzen 2019. július 09.

skanzen_etterem_rozsalugas.jpg

 

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk, vigadónk és borozónk egyedülálló helyszínt tudnak biztosítani a legkülönfélébb programok megszervezéséhez.

 

Miért érdemes bennünket választani?

✓  Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.

 Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14.000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.

 A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.

 Több száz különböző típusú rendezvény lebonyolítása áll mögöttünk. Megbízható, tapasztalt csapatunk várja Önöket szeretettel.

 Megújult az étterem kínálata és megjelenése, csapatunk minőségi cateringgel és komplex szolgáltatáscsomaggal igyekszik kielégíteni a legkülönfélébb igényeket

 Nálunk mindent egy helyen megtalál: rendezvényhelyszín, gasztronómiai szolgáltatás és alternatív programok széles választéka

 

 
Ismerje meg új és megújult helyszíneinket!

2018-tól megújult és kibővített helyszínekkel várjuk Önöket. Felépült a Skanzen Vigadó, megújult az étterem kínálata és megjelenése, csapatunk minőségi cateringgel és komplex szolgáltatáscsomaggal igyekszik kielégíteni a legkülönfélébb igényeket. Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk részletesebb tájékoztatást foglalható helyszíneinkről és egyéb kínálatunkról.

 

 skanzenvigado_belsonezet_2018.jpg

 

Skanzen Vigadó

- A Dunakanyar legnagyobb rendezvényhelyszíne

Sokak számára ismerős lehet a Skanzen Vigadó, hiszen az eredetileg 1910-ből származó épületet a 2013-ban bezárt Vidámparkból telepítettük át. 1896-ban, az Ős Budavár mulató negyedben található Angol Park legnagyobb látványossága volt a favázas épület. A korábban nyári varieték, kabarészínházak, kávéházak, vendéglők számára otthont adó építmény lebontása előtt a Vidámpark dodzsemeként működött. 2018-tól a Skanzen legnagyobb befogadóképességű zárt rendezvényszíneként működik.

 

Az összesen 500 nm-es rendezvényház színházi széksoros elrendezéssel több mint 600 fő, körbankett elrendezéssel pedig 350-400 fő befogadására alkalmas. A kitűnő technikai felszereltség (15 nm-es led panel, teljes hangosítás, padlófűtés) mellett a rendezvényhelyszín közvetlenül kapcsolódik a Skanzen Étterem konyhájához, így a tányér, tál- vagy büfészervíz is megvalósítható.

 


 

 

 skanzen_etterem_utcafront.jpg

 

Skanzen Étterem

Kapacitás: max.180 fő

A Jászárokszállási Fogadó hiteles másolatában működő éttermünk több, különböző hangulatú helyisége tökéletes rendezvényhelyszín. A 2017-ben átadott modern és egyben természetközeli hangulatú Kocsiszín lakodalmak, bálok, bankettek népszerű célpontja. Az étterem a Skanzen Vigadóval vagy nyáron a belső udvarral bővíthető. A kemencés terem családias, otthonos hangulata családi rendezvényekhez is kiváló választás lehet.

  


 

 

 skanzen_etterem_kocsiszin.jpg

 

Skanzen Étterem - Kocsiszín

Kapacitás:

- ültetetett kiszolgálással: 180 fő

- ültetett kiszolgálással, tánctérrel: 160 fő

A Skanzen Étterem legnagyobb, 240 nm alapterületű minimalista modern, de természetközeli rendezvényhelyszíne a kocsiszín. Egybenyitható a belső udvarral és a Skanzen Vigadóval, ezzel kitűnő helyszínt biztosít bármilyen családi esemény, céges program vagy parti számára.

 


 

 

 skanzen_etterem_kemencesterem.jpg

 

Skanzen Étterem - Kemencés terem

Kapacitás: 70 fő

A kemencés terem az pétterem otthonos, hagyományos hangulatú különterme.

 


 

 

 vip1.jpg

 

Skanzen Étterem - VIP terem

Kapacitás: 20 - 25 fő

A két különálló VIP terem kislétszámú meetingek, fogadások számára nyújt ideális lehetőséget.


  

skanzen_rozsalugas_fogadoval.jpg

Skanzen Étterem - Rózsalugas

Kapacitás: 80 fő 

Az étterem előtt található Rózsalugasban egy frissítő vagy fagylalt kíséretében élvezhetjük a kilátást a múzeumra.

  


  

skanzen_madiborozo_pinceetterem.jpg

 

Mádi borozó és pinceétterem

Kapacitás: 60 fő (30 - 30 fő)  

A Mádi borozó és pinceétterem magával ragadó 19. századi hangulata mellett italkínálata miatt is kiváló választás lehet, hiszen a legjobb hazai kézműves borokat találhatjuk itt meg. A pinceétterem 30-60 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvőkre kínál exkluzív megoldást. A köztéri pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló.

 


  

pajtadekor.jpg

 

Kisbodaki pajta

Kapacitás: 100 fő 

Ha romantikus, rusztikus hangulatú esküvőt szeretne, akkor a Kisbodaki pajta a legjobb választás, ami megfelelő dekorációval igazi vintage esküvőhelyszín lehet. A helyszínen 100 fő számára hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket tudunk biztosítani.

 


  

Felszentelt templomok

A múzeumon belül felszentelt katolikus templom, református templom és görögkatolikus templom található. Az állandó kiállítás épületegyütteséhez tartozó templomok nyitva állnak esküvők, keresztelők részére is. Bővebb információ és foglalás  >>

  

skanzen_kattemplom_.jpg skanzen_reftemplom_.jpg skanzen_gorogkat_temlpom_.jpg

 


  

Konferenciatermek és tárgyalótermek

Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne. A konferenciaterem befogadóképessége 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége 14-22 fő. Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat.

 

  skanzen_konferenciaterem.jpg

 


  

A SKANZEN több mint múzeum...

a Dunakanyar egyedülálló rendezvényhelyszíne

 

A letűnt idők épületei, házai, hagyományai mellett csodálatos természeti környezet, friss levegő is várja a kikapcsolódni vágyókat.

 

Programjaink egyediek, érdekesek és szórakoztatóak, legyen szó akár egy jeles naphoz kötődő alkalomról, vagy egy céges csapatszellemet építő jó hangulatú összejövetelről.

 

A szervezett és megrendelhető családi napjainkon kicsik és nagyok tanulhatnak mestereinktől csuhébabát készíteni, langallót sütni, gyöngyöt fűzni, kenyeret dagasztani, vagy akár bigézhetnek, métázhatnak vagy gúzsba dobhatnak.

 

Megrendelhető csapatépítő játékainkon megismerhetik és „megízlelhetik” a különböző tájegységeinket, kutakodhatnak, keresgélhetnek, közben megtanulnak mézeskalácsot írókázni, savanyúságot készíteni vagy gyertyát mártani.

 

A nyomozós Rejtélyek a Skanzenben csapatépítő játékunkban egy különös haláleset okait kell közösen felderíteniük.

 

Tájegységeinkre jellemző ízekkel, finom borokkal várja a látogatókat a Skanzen Étterem.

 

A Kocsiszín, a Kemencés és a VIP terem egész évben szervezett rendezvény keretében hozzánk érkező vendégeket.

 

A Skanzen Vigadóban akár 500 vendég is kényelmesen elfér legyen szó akár szalagavatóról, évzáró karácsonyi vacsoráról vagy egy laza farsangi buliról?

 

Kérje egyedi ajánlatunkat munkatársainktól - 10 főtől akár 10.000 főig!

 


  

REFERENCIÁINK

A teljesség igénye nélkül néhány példa az elmúlt években megszervezett rendezvényeink közül:

- Protokoll rendezvényeink: Károly herceg magánlátogatása, őfelsége II. Albert belga király és felesége, Paola királyné, őfelsége a japán császár, hazánkban szolgálatot teljesítő nagykövetek és feleségeik. Honvédelmi Minisztérium, Külügyminisztérium protokollrendezvényei.

- A Magyar Telekom Nyrt. családi napjai és csapatépítő tréningjei

- A Magyar Villamos Művek (MVM Zrt.) több alkalommal megrendezett családi napja

- A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara családi napja

- A Intercontinental Budapest családi napja

- A Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztisztviselői napja 

- Az Unilever Magyarország Kft. termékbemutató rendezvénye

- A Telenor családi napja


ELÉRHETŐSÉGEK

 

Verebes Edina

rendezvényszervező

+36 30 362 9839

 

E-mail: 

rendezvenyszervezes@skanzen.hu

 

rendezvényhelyszín fogadó konferenciaterem borozó szabadtéri színpad amfiteátrum mádi borozó jászárokszállási fogadó fogadó


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Céges családi napok

Szervezzen munkatársainak egy igazán élménydús családi napot! A szentendrei Skanzenben a kisebb létszámú csoportoktól a több ezer fős csapatokig fogadjuk az igényeket.
Tanulás

ÚJ! Faműves tábor 2022

Faműves nyári tábor - először a Skanzen történetében! Várjuk a fát és az alkotást kedvelő felnőtteket és nagyobbacska gyerekeket! Ismerkedjünk meg a fával közösen, és...