Fotózási helyszín

Divatfotózás, portré-, családi- vagy párfotózás rusztikus hangulatban, mesebeli falusi környezet, egyedi enteriőrökkel.
Szerző: 2016. július 28.

A szentendrei Skanzenben lehetőség van divatfotók, portrék, tájképek, épületek fotózására. Kérjük, minden esetben ELŐZETESEN EGYEZTESSEN VELÜNK, amennyiben amatőr vagy profi fotózást tervez a szabadtéri múzeum területén.

 

Fotózás1.jpg

 

A Skanzen egyedülálló díszletet kínál - az egyes lakóházak enteriőrje, a melléképületek, a gazdasági épületek berendezése, építészeti különlegessége és a mindennek otthont adó természeti környezet kedvelt helyszíne fotózásoknak.

 

Az elsősorban, rusztikus, természetközeli hangulatot keresőknek ajánljuk a Skanzen helyszíneit, ahol szép és egyedi képek készülhetnek.

 

Fotózás2.jpg

 

A teljesség igénye nélkül alábbi fotózási helyszínekeinket ajánljuk figyelmükbe:

- házak, porták

- felszentelt templomok

- vízi- és szélmalom

- vasútállomás és Skanzen Vonat

- macskaköves főtér

- eredeti római kori rom (Villa Rustica)

- borospincék, pinceház

- működő pékség 

- alföldi tanyavilág

- nemesi kúriák

- amfiteátrum

 

 Fotózás3.jpg

 

A Skanzen területének, tájegységeinek, épületeinek fotózás céljából történő bérbe vétele kapcsán kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

 

Veres Ildikó

+3630 3629257

film@skanzen.hu

 

 

rusztikus közeg falusi hangulat kisvárosi miliő retro egyedi fotózási helyszín Skanzen fotózás mesebeli helyszín szabadtéri fotózás


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Örökség Műhelyek

Mit hagytak ránk örökül elődeink? Van ezek között a „régi, de nem ósdi” dolgok között valami, ami képes túlélni évszázadokat, megújulni, életünk részévé válni? Ezekre a...