Fotózási helyszín

Divatfotózás, portré-, családi- vagy párfotózás rusztikus hangulatban, mesebeli falusi környezet, egyedi enteriőrökkel.
Szerző: 2016. július 28.

Kedves Fotósok!

A Skanzen egyedülálló díszletet kínál - az egyes lakóházak enteriőrje, a melléképületek, a gazdasági épületek berendezése, építészeti különlegessége és a mindennek otthont adó természeti környezet kedvelt helyszíne fotózásoknak.

 

fotozasihelyszin1.jpg

A rusztikus, természetközeli hangulatot keresőknek ajánljuk a Skanzen különleges fotózási helyszíneit:

- házak, porták

- felszentelt templomok

- vízi- és szélmalom

- vasútállomás és Skanzen Vonat

- macskaköves főtér

- eredeti római kori rom (Villa Rustica)

- borospincék, pinceház

- működő pékség

- alföldi tanyavilág

- nemesi kúriák

- amfiteátrum

fotozasihelyszin4.jpg

 

A Skanzen területén nem magáncélú, különösen kereskedelmi, üzleti jellegű (amatőr vagy profi) fénykép (alkalmi fotó, portré fotó, családi fotó, divat fotó, táj illetve épületkép fotó) felvételek kizárólag a Szabadtéri Néprajzi Múzeum előzetes, írásos engedélyével (film@skanzen.hu), vagy erről szóló írásbeli szerződés alapján készíthetők. Engedély hiányában, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum jogosult a területén engedély nélküli tevékenységet végző fotós ellen jogi lépéseket tenni. A felek által kölcsönösen aláírt szerződés hiányában a Szabadtéri Néprajzi Múzeumhoz tartozó külső, belső területeken a fotózás nem engedélyezett. A teleobjektívvel és állvánnyal történő fotózás szervezett fotózásnak, és ilyen módon engedélykötelesnek minősül.

 

fotozasihelyszin5.jpg

 

A Skanzen területének, tájegységeinek, épületeinek fotózása kapcsán előzetes, írásbeli engedély, vagy erről szóló írásbeli szerződés kötése szükséges, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken lépjen kapcsolatba velünk:

 

Veres Ildikó

+36 2020 892 36

film@skanzen.hu

rusztikus közeg falusi hangulat kisvárosi miliő retro egyedi fotózási helyszín Skanzen fotózás mesebeli helyszín szabadtéri fotózás


Kapcsolódó cikkek