Osztálykirándulás

A Skanzen ideális helyszín egy-, vagy többnapos osztálykiránduláshoz, minden korosztály számára! Színvonalas múzeumpedagógiai programok, étkezési- és szálláslehetőség!
Szerző: 2022. február 10.

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS A SKANZENBEN

 

osztkir_1.jpg

A Skanzenben minden egy helyen megtalálható, ami egy jó osztálykiránduláshoz kell: színes, életkorhoz és egyéni kérésekhez igazított múzeumpedagógiai programkínálat, étkezési- és szálláslehetőség, csodálatos természeti környezet és felejthetetlen élmények.  

 

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum ideális hely egy-, vagy többnapos osztálykirándulások megtartására egyaránt, legyen szó alsós-, felsős-, vagy középiskolás diákokról! A Skanzen hatalmas területen elterülő, gyönyörű természetvédelmi környezetében, nagyrészt szabad levegőn eltöltött osztálykirándulás során mind a gyerekek, mind az őket kísérő pedagógusok különleges programokkal, felejthetetlen, közös emlékekkel, és csodálatos élményekkel lesznek gazdagabbak.

 

Múzeumpedagógiai foglalkozások

Múzeumpedagógus szakembereink által, a diákok életkorának megfelelően összeállított programjaink során a gyerekek mélyrehatóbban megismerhetik a 100 évvel ezelőtt élt magyar emberek életmódját, életkörülményeit, szórakozási, kulturális lehetőségeit korhű, tárgyi környezetben. A foglalkozások interaktívak, a diákok tevékenyen részt vesznek bennük, feladatokat kapnak, kipróbálhatnak régen használt eszközöket, alkothatnak. A különböző programok segítségével a gyermekeknek nemcsak elméleti tudása gyarapszik a magyar hon- és népismeretről, hanem későbbi életükre is kiható, felejthetetlen élményekkel térnek haza.

 

Múzeumpedagógiai foglalkozásainkat ITT találja. 

 

osztkir_2.jpg

Szálláslehetőség a szomszédos Skanzen Hotelben

A Skanzen szomszédságában található modern, fiatalos, 104 fő befogadására alkalmas Skanzen Hotel szeretettel és kényelmes szálláshellyel várja a hozzánk érkező diákcsoportokat. Az elhelyezés 4- és 2-fős szobákban történik, melyek mindegyike saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A szállodában tartózkodó csoport igény szerint használhatja az emeleten található közösségi helyiséget is. A szálláshelyen a Wi-Fi korlátlanul elérhető, a kültéri parkolás pedig díjmentes. Szállóvendégeinknek hideg svédasztalos büféreggelit kínálunk, de igény esetén kérhető félpanzió, vagy teljes ellátás is. Ebben az esetben az ebédet és vacsorát a múzeum területén lévő Skanzen Étteremben szolgáljuk fel.

 

A hotelben megszálló vendégek számára kedvezményes belépést kínálunk a Szentendrén, Visegrádon, Esztergomban található múzeumokba és fürdőkbe (V8 Uszoda, Leányfalui Termálfürdő), gokart- és bobpályára, stb. is.

 

Kedvezményes csoportos szállás árainkat ITT találja.

Bővebb információ a Skanzen Hotellel kapcsolatban ITT található.

 

osztkir_4.jpg

Étkezés

A Skanzen főbejáratának közvetlen közelében lévő Skanzen Étterem várja vendégeit szezonálisan változó, a magyarországi tájegységekre jellemző ételekkel.

Egynapos osztálykirándulás esetén diákcsoportok számára kedvezményes ebéd menü rendelhető a múzeumpedagógia foglalkozás mellé. A múzeum területén lévő Skanzen Pékségnél helyben sült, adalékanyagmentes kézműves péktermékek közül válogathatnak vendégeink. Külön megrendelésre tízórai, illetve uzsonna csomagot is készítünk.

 

Látogassanak el hozzánk Önök is, valódi és felejthetetlen közösségi élményekkel lesznek gazdagabbak!

 


Kedvezményes, csoportos ajánlatunkért keressenek minket az alábbi elérhetőségeken:

 

Múzeumpedagógiai foglalkozások és étkezés:

Hegedűs Katalin / hegedus.katalin@skanzen.hu / +36 30 655 2536

 

Szállásfoglalás:

Bukovenszki Vivien / bukovenszki.vivien@skanzen.hu / +36 30 362 9528

 

Tippek, hasznos információk csoportos látogatáshoz

MÁV-fogadónyilatkozat díjmentes vasúti utazás igényléséhez

  Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Legyél a Skanzen Vonat önkéntese

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum önkéntes programja EGYEDÜLÁLLÓ, INGYENES képzési lehetőséget kínál a vasút és a régmúlt kedvelőinek. A jelentkezők a tanfolyam sikeres elvégzése...
Látogatás

Felhők között

Az Ünnepi Könyvhétre érkezett meg a Skanzen legújabb kiadványa, Weinstock Ernő első világháborós fotóalbumát bemutató Felhők között című könyv.