Big
Normal
Tablet
Mobile
Tanulás

Múzeumpedagógiai foglalkozás rendelése

Minden, amit tudni kell iskolai, óvodai csoportos kirándulásról: foglalkozás megrendelése, kirándulástervezés, étkezés, pihenők, jegyárak.
Látogatás

Téli nyitva tartás

Látogatás

Állandó kiállítások

Nemcsak Tolnától Baranyáig ismerheti meg a magyar tájakat, hanem egész Magyarországot. Barangoljon virtuálisan a Skanzenben, s ismerje meg hazánk tájegységeinek nép építészetét, szokásait!

Állandó programok

Tudja, hogyan kell csigatésztát csinálni? Kipróbálta már a hagyományos mosást? Ült már a századelőből származó iskola padjaiban? Kipróbálta már a régi népi játékokat? Keresse fel állandó programjainkat élő múzeumi helyszíneinken!
Fedezze fel online

Skanzen webkamera

Szeretné tudni mi zajlik éppen a Skanzenben, milyen az időjárás a múzeumban, mekkora a sor a múzeumi fagyizó előtt? Nézzen bele élő webkamera képünkbe!
Tanulás

Örökség Műhelyek

Ősszel folytatódnak Örökség Műhelyeink, ahol szakavatottaktól tanulható meg a kemenceépítés, kemencében sütés-főzés, a vegyszermentes tartósítás és a népi hímzés is.
A skanzen

Múzeumpedagógiai Nívódíjat nyertünk

Nívós elismerésben részesült a Skanzen Integrált tábora, ahol idén nyáron két turnusban táboroztak együtt közösségi szolgálatosok és fogyatékossággal élő fiatalok.