Big
Normal
Tablet
Mobile
A skanzen

A bárányok nem hallgatnak

Legújabb időszaki kiállításunkból kiderül a bárányok miért nem hallgatnak, mi mindent tudnak mesélni.
Látogatás

Bárány éve programok

Idei tematikus évadunk, a Bárány éve. 2014-ben programjaink, tárlataink, fesztiváljaink a bárányra fókuszálnak. A rendhagyó esztendő keretében állandó kiállításaink megújultak, így lett a Hajdúbagosi lakóházból Meseház vagy éppen a Gyöngyösi polgárházból Zeneház. Keresse fel helyszíneinket!

Arcvonások

Mit jut eszedbe a pásztor szó hallatán? Kik voltak ők egyáltalán? Mi járhatott és mi járhat manapság a fejükben?
A skanzen

Karácsonyi sütés-főzés

Milyen ízletesek a hagyományos receptek! Mennyi emléket idéznek a régi ételek! Készülődjünk együtt a karácsonyra! Örökség Műhelyünkben most ünnepi finomságokat tanítunk meg elkészíteni a tanfolyam részvevőinek.
A skanzen

Kössön bele...

...a Skanzen sáljába! A hidegebb időre készülve ismét áttekintjük gardróbunk tartalmát, s kerül mennyi kinőtt, megunt darab hever benne. Alkosson most nagyot ezekből a kötött ruhákból! Lebontott fonalát hozza el a Skanzenbe és kössön hozzá/bele a Skanzen sáljába Hajdúbagosi lakóházunkban.
A skanzen

Bárány a konyhában

Kalandozzon velünk Európában! Legújabb könyvünkben különleges bárány ételek receptjeit gyűjtöttük össze kontinensünk számos országából.
Látogatás

Látogasson meg minket!

A szentendrei Skanzen október 31-ig hétfő kivételével minden nap 9 órától délután 5 óráig várja látogatóit. Minden praktikus információt megtalál itt!

… ahol hagyományaink tovább élnek!

 

nyitvatartás: kedd-vasárnap 9:00 - 17:00

 

Elérhetőségek:

7477. Szenna, Rákóczi u. 2

Telefon: +36 (82) 584 013

E-mail:szenna@sznm.hu