Tanulás

Múzeumpedagógiai foglalkozás rendelése

Minden, amit tudni kell iskolai, óvodai csoportos kirándulásról: foglalkozás megrendelése, kirándulástervezés, étkezés, pihenők, jegyárak.

Skanzen önkéntesség

Csatlakozzon a Skanzen önkéntes csapatához! Szerezzen új ismereteket, tanuljon hagyományainkról, legyen tagja egy közösségnek, és vegyen részt a múzeum munkájában!
Látogatás

Állandó kiállítások

Nemcsak Tolnától Baranyáig ismerheti meg a magyar tájakat, hanem egész Magyarországot. Barangoljon virtuálisan a Skanzenben, s ismerje meg hazánk tájegységeinek nép építészetét, szokásait!
A skanzen

Múzeumi és könyvtári fejlesztési program indult

A Szabadtéri Néprajzi Múzeum és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár konzorciumi együttműködésével kétmilliárd forint európai uniós forrásból megvalósuló országos múzeumi és könyvtári módszertani fejlesztés kezdődött. A „Múzeumi fejlesztések mindenkinek” című program múzeumok és könyvtárak számára nyújt segítséget a szakmai továbbképzési rendszer fejlesztésével.
Fedezze fel online

Skanzen webkamera

Szeretné tudni mi zajlik éppen a Skanzenben, milyen az időjárás a múzeumban, mekkora a sor a múzeumi fagyizó előtt? Nézzen bele élő webkamera képünkbe!
Látogatás

Gyűjteményünk legújabb tárgyai egy kiállításban

Az április 19-én nyíló új időszaki kiállítás a 2010 óta végzett kutatási eredményeket, a múzeumba került tárgyakat mutatja be.
Látogatás

1967-es tárgyakat, emlékeket gyűjtünk!

Nagyszabású kiállítás nyílik jövőre a Skanzen 50. születésnapja alkalmából.